CULMEA pupinfundismului: Daea a poruncit o chetă de lux pentru a-i cumpăra un MĂRȚIȘOR Vioricăi Dăncilă! Cât PLĂTESC directorii din Ministerul Agriculturii EXCLUSIV


CULMEA pupinfundismului: Daea a poruncit o chetă de lux pentru a-i cumpăra un MĂRȚIȘOR Vioricăi Dăncilă! Cât PLĂTESC directorii din Ministerul Agriculturii EXCLUSIV

Caz halucinant de pupinfundism la Ministerul Agriculturii: nici mai mult, nici mai puțin, celebrul PSD-ist Petre Daea – poreclit ”Liliacu'” de angajații instituției, pentru că pungile de sub ochi i s-au învinețit – a dat directiva organizării unei chete de lux în scopul cumpărării unui mărțișor special pentru… Viorica Dăncilă, premierul mult adulat.

Potrivit surselor Podul.ro, ministrul Petre Daea a găsit de cuviință să decidă cu de la sine putere și sumele aferente: cei șapte directori generali vor contribui cu nu mai puțin de 1000 lei de căciulă, în timp ce directorii simpli (în număr de 24) vor scoate din buzunare câte 500 lei fiecare.

Nu am aflat încă dacă au fost taxați și numeroșii șefi de departamente, având în vedere lungul istoric al ”chetelor” impuse de agramatul Daea și de neamurile lui. De asemenea, încă nu am aflat ce cadou plănuiește Liliacu' să-i cumpere agramatei Viorica Dăncilă.

Vă amintim că în vara lui 2017  mezina lui Daea – Dana Florentina, angajată de năstrușnicul ei tată la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) – le-a transmis colegilor printr-un email trimis de pe adresa oficială să o ajute cu bani pentru a pleca în… Vama Veche.   

Potrivit dezvăluirilor Newsweek, Petre Daea a devenit specialist în agricultura socialistă, ideolog și propagandist al regimului comunist, după ce a studiat patru ani la Academia Ștefan Gheorghiu, școala de partid și de cadre a PCR. Pentru a fi admis la „Ștefan Gheorghiu“, Petre Daea a arătat că are o origine sănătoasă, a dovedit devotament față de Partidul Comunist, a fost propus de organizațiile muncitorești ale PCR și, în final, a primit binecuvântarea dictatorului Nicolae Ceaușescu. Mai multe detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.