CULMEA pupinfundismului: Daea a poruncit o chetă de lux pentru a-i cumpăra un MĂRȚIȘOR Vioricăi Dăncilă! Cât PLĂTESC directorii din Ministerul Agriculturii EXCLUSIV

Caz halucinant de pupinfundism la Ministerul Agriculturii: nici mai mult, nici mai puțin, celebrul PSD-ist Petre Daea – poreclit ”Liliacu'” de angajații instituției, pentru că pungile de sub ochi i s-au învinețit – a dat directiva organizării unei chete de lux în scopul cumpărării unui mărțișor special pentru… Viorica Dăncilă, premierul mult adulat.

Potrivit surselor Podul.ro, ministrul Petre Daea a găsit de cuviință să decidă cu de la sine putere și sumele aferente: cei șapte directori generali vor contribui cu nu mai puțin de 1000 lei de căciulă, în timp ce directorii simpli (în număr de 24) vor scoate din buzunare câte 500 lei fiecare.

Nu am aflat încă dacă au fost taxați și numeroșii șefi de departamente, având în vedere lungul istoric al ”chetelor” impuse de agramatul Daea și de neamurile lui. De asemenea, încă nu am aflat ce cadou plănuiește Liliacu' să-i cumpere agramatei Viorica Dăncilă.

Vă amintim că în vara lui 2017  mezina lui Daea – Dana Florentina, angajată de năstrușnicul ei tată la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) – le-a transmis colegilor printr-un email trimis de pe adresa oficială să o ajute cu bani pentru a pleca în… Vama Veche.   

Potrivit dezvăluirilor Newsweek, Petre Daea a devenit specialist în agricultura socialistă, ideolog și propagandist al regimului comunist, după ce a studiat patru ani la Academia Ștefan Gheorghiu, școala de partid și de cadre a PCR. Pentru a fi admis la „Ștefan Gheorghiu“, Petre Daea a arătat că are o origine sănătoasă, a dovedit devotament față de Partidul Comunist, a fost propus de organizațiile muncitorești ale PCR și, în final, a primit binecuvântarea dictatorului Nicolae Ceaușescu. Mai multe detalii AICI.