Culmea tupeului în România: Hoții au spart sediul Poliției și au furat probe dintr-un dosar penal


Culmea tupeului în România: Hoții au spart sediul Poliției și au furat probe dintr-un dosar penal

În România ineficiența autorităților și corupția endemică le dau un curaj nebănuit infractorilor. Așa se face că în urmă cu câteva zile, sediul postului de poliție din localitatea Cornu, județul Prahova, a fost spart.

Hoții au pătruns în sediul Poliției și au furat mai multe componente IT care erau sigilate și constituiau corpuri delicte în cadrul unui dosar penal. În Cornu, fostul premier pușcăriaș, Adrian Năstase, deține o vilă și o fermă.

Sursele oficiale au precizat că a fost deschisă o anchetă și se fac cercetări pentru furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

„În ziua de 20 august a.c., ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate și sigilate ca obiecte corp delict. În prezent, cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor ce se impun”, a anunțat și Poliția Prahova.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.