Cum a scos Viorica „micul colț de lume” al lui Dragnea din noroaiele milenare și l-a repus pe harta lumii


Cum a scos Viorica „micul colț de lume” al lui Dragnea din noroaiele milenare și l-a repus pe harta lumii

Țanțoșă și agresivă, Viorica Dăncilă a uitat că retractase discursul dezastruos de la AIPAC, explicând că exprimat „o opinie personală” în legătură cu mutarea Ambasadei României la Ierusalim, și s-a împăunat, marți seară, în direct la RTV, cu repunerea României „pe harta mondială”.

Intervenția halucianantă a marionetei lui Dragnea a continuat cu o impertinență la adresa anulării vizitei în România a regelui Iordaniei.

„Îmi pare rău că președintele iese cu astfel de afirmații care pot aduce prejudicii de imagine României. Nu este prima oară și cred că, ca președinte al României, trebuie să aibă atitudine pozitivă și atunci când are ceva de reproșat să nu iasă cu reacții publice, mai ales atunci când jignește, că acest lucru nu rezolvă nimic.Nu este vina mea că nu s-a mai făcut vizita regelui Iordaniei. Să nu uităm că regele este cel care trebuia să aibă întâlnire cu președintele. Președintele trebuia să îl sune să îi spună că nu este de acord cu acest lucru, că dânsul l-a invitat. Este omologul președintelui regele, nu al primului ministru”, a declarat Viorica Dăncilă la RTV, completând că nu l-a văzut pe Klaus Iohannis să viziteze țările arabe.

„Această percepție că vom avea relații proaste cu țările arabe este o percepție care se vrea indusă de oponenții politici care au înțeles că mai presus de ceea ce obține țara noastră sunt jocurile politice și campania electorală. Să nu uităm că premierul României a fost cel care a fost în toate țările. Nu am văzut președintele să viziteze țările arabe”, a adăugat Dăncilă.

Reacțiile unor voci importante din mediul virtual au fost extrem de dure:

Liviu Avram (Adevărul): „Asta e metastază sub coc

Viorica Dăncilă: „Nu este vina mea că nu s-a mai făcut vizita regelui Iordaniei. Președintele (Iohannis) trebuia să îl sune (pe regele Iordaniei) să îi spună că nu este de acord cu acest lucru”.

Eventual să-l sune cu taxă inversă, că regele e cel care s-a răzgândit...”

Mircea Marian (Newsweek): „ Îmi cer scuze, dar tipa e de un cretinism strident: cum să-l sune Iohannis pe regele Iordaniei și să-i spună că nu e de acord cu anularea vizitei??? Leșina ăla de râs. Ce e regele Iordaniei, un țânc de la grădiniță care s-a supărat și, dacă îl sună educatoarea, fuge repede la sala de mese? 
De altfel, toanta trebuie să fi știut că regele l-a sunat pe Iohannis ca să arate de ce își anulează vizita, dar e și mincinoasă pe deasupra - școala Ancăi Alexandrescu, să minți ca nesimțita, pentru că ai tăi oricum nu se prind. 
Dăncilă a devenit un pericol public.”

Sebastian Lăzăroiu: „O proastă obraznică din Videle. Care încă nu a demisionat”

Oana Dobre-Dimofte: „Auzi, cucoană, este puțin spre deloc probabil ca tu să știi să ARĂȚI România pe o hartă! Ți se par niște ciubucuri pentru Daddy asta cu ambasada și cu Orientul Mijlociu, așa-i? O caterincă de coafor, o cafea cu Bibi, încă patru ani de Parlamernt.
Cucoană care te-ai încălța cu fesul, dacă n-ai avea cameriste, nu e NIMIC la mișto despre Orientul Mijlociu. Nici despre Israel, nici despre Teritoriile Palestiniene. Acolo mor aproape în fiecare zi oameni într-un război veșnic, pe care nu l-au ales, pentru că s-au născut în mijlocul lui”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.