Cum a vrut Victor Ponta să fugă pe geam de la sediul televiziunii B1, de frica unor protestatari


Cum a vrut Victor Ponta să fugă pe geam de la sediul televiziunii B1, de frica unor protestatari

Președintele Pro România, Victor Ponta, a fost așteptat, duminică seară, la sediul B1Tv, unde participase la o emisiune alături de Emilia Șercan, de trei protestatari veniți să-l ia la întrebări despre moartea procurorului Cristian Panait și despre felul în care a gestionat tragedia de la Colectiv, produsă în timpul mandatului său de premier.

Potrivit liveului realizat de la fața locului de Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, Ponta a încerca la un moment dat să iasă pe geam din sediul B1 pentru a evita un contact direct cu cei trei protestatari. În cele din urmă, când un luxos BMW a tras în fața sediului micuței televiziuni din Calea Victoriei, fostul premier a folosit calea de acces principală și, în viteză, a urcat pe bancheta din spate a bolidului.

În timpul emisiunii de la B1, Ponta a spus că fostul său prieten și coleg de partid Liviu Dragnea  „își va rezolva problema lui la CCR, miercuri, după o sesizare trimisă de Iordache, dar scrisă de cineva de la CCR. Un domn foarte apropiat de Iordache, pe care eu l-am respectat foarte mult timp, dar acum nu înțeleg de ce e apropiat de Iordache”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.