Cum își bate joc un infractor de banii românilor! Liviu Dragnea scoate din joben 10 miliarde de euro pentru mituirea primarilor PSD


Cum își bate joc un infractor de banii românilor! Liviu Dragnea scoate din joben 10 miliarde de euro pentru mituirea primarilor PSD

Apăsat de perspectiva apropiatelor alegeri europarlamentare și de sondajele care indică un posibil scos dezastruos pentru PSD, sub 22%, condamnatul cu suspendare Liviu Dragnea face o mutare incredibilă, pentru fidelizarea primarilor PSD, promițându-le nu mai puțin de 10 miliarde de euro ”pentru locuinţe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale și lăcașuri de cult”.

Asta în condițiile în care unul dintre cei mai harnici și mai apreciați primari pesediști, edilul din Ciugud, Gheorghe Damian, a fost alungat din partid din motive care nu au fost niciodată pe deplin clarificate. Detalii AICI

Liviu Dragnea pe Facebook: „Când eram ministrul dezvoltării am imaginat PNDL pentru că experiența de președinte al Consiliului județean mi-a dat posibilitatea să cunosc problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, indiferent de dimensiune. Mulți mi-au spus atunci că e o nebunie și că nu voi reuși. Azi, rezultatele vorbesc de la sine. Începând de astăzi primarii au însă un nou instrument - Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.
Românii merită să aibă aproape de casă școli, grădinițe, creșe, spitale, dispensare, clinici medicale. Fiecare localitate poate avea drumuri asfaltate, apă curentă și canalizare, rețea de electricitate și gaze naturale. Sunt bani și pentru locuinţe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale și lăcașuri de cult. 
Ține numai de primar să vină cu doar două documente la București și banii merg la comunitate, pentru oameni. 
Punem la dispoziția primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară, universitatilor 10 miliarde de euro pentru a oferi cetățenilor o viață mai bună. 
Noi ne dorim o Românie puternică, bogată și respectată. Așa cum am promis, creștem România și aducem bunăstare românilor!activitatea să se desfășoare în bune condiții. Toate aceste probleme au fost discutate în mod repertat, niciodată rezolvate. Nici măcar parțial.”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.