Cumpănașu, circ total pe Facebook în creierii nopții. Nebărbierit și cu tricolorul atârnat de gât, prezindențiabilul din Caracal se plânge că e boicotat de forțe oculte


Cumpănașu, circ total pe Facebook în creierii nopții. Nebărbierit și cu tricolorul atârnat de gât, prezindențiabilul din Caracal se plânge că e boicotat de forțe oculte

„S-a întrerupt! De ce?...pffff...nu m-ar mira la cât de mulți sunteți să avem foarte multe probleme de acum încolo. Nu m-ar mira ca nici pe Facebook să nu mai putem să vorbim. S-a întrerupt brusc, dar brusc. De ce s-a întrerupt brusc?!”, și-a început Alexandru Cumpănașu un live pe pagina sa oficială de Facebook, transmisiunea fiind realizată din interioriul mașinii personale cu care se întorcea la Țebea.

Despre mitingul ratat din Piața Victoriei nu a adus vorba, dar ongistul de milioane de euro, bani încasați de la statul român, a vorbit despre succesul pe care l-ar fi avut la Țebea, unde până și un preot a semnat.

„A semnat alături de mine. A semnat ca eu să ajung președinte. Îi mulțumesc lui Vasile Antonie Tămaș pentru acest gest. Alături de alți preoți și de alți oameni care duc mesajele către cei care sunt în ultimul sat. Niște oameni minunați. Se tot chinuie unii să ne oprească. Nu ne pot opri. Nu ne vom opri. În timp ce vorbesc cu dvs au grijă să facă diverse lucruri”, și-a alertat Cumpănașu privitorii fără să clarifice despre cine ar putea fi vorba.

La fel a procedat candidatul și în cazul „clanurilor”, publicând recent pe pagina sa de Facebook o așa zisă hartă colorată a acestora, fără a preciza însă unde sunt acestea, cine sunt, cum acționează. Practic o manipluare ieftină ca să dea impresia că e preocupat de problemă, în realitate el fiind ani de zile lipit financiar de ministerul de Interne care a protejat și chiar a fost în relații de colaborare cu aceste clanuri.

LIVEUL în care Cumpănașu zbiară la un moment dat până se îneacă poate fi vizionat AICI


CITEȘTE ȘI: Complicitatea unchiului Alexandrei cu statul vinovat de moartea copilei. „De ce înjuri, Cumpănașe, milițienii și securiștii, nu-i pupai tu în cur? Pe banii aia mulți, nu căcat!”

 VIDEO. Celălalt unchi al Alexandrei. Legăturile lui Iliuță Cumpănașu, comisar șef la Poliția de Frontieră și fratele ongistului Alexandru, cu lumea interlopă din Timișoara, oraș în care trăiește și fiica lui Gheorghe Dincă

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.