Cumpănașu, un Dragnea fără mustață: pretinde că încearcă să oprească un protest, așa cum și fostul președinte al PSD, actual pușcăriaș, spunea că a stopat mii de manifestanți care ar fi vrut să-l susțină la ÎCCJ


Cumpănașu, un Dragnea fără mustață: pretinde că încearcă să oprească un protest, așa cum și fostul președinte al PSD, actual pușcăriaș, spunea că a stopat mii de manifestanți care ar fi vrut să-l susțină la ÎCCJ

Candidatul la prezidențiale Alexandru Cumpănașu pretinde că încearcă să oprească un protest ce ar urma să aibă loc sâmbătă în Piața Victoriei împotriva instituțiilor statului în contextul anchetei ororii de la Caracal. Apoi, total lipsit de logică, Alexandru Cumpănașu garantază că se va face respectivul protest. 

"Eu mă chinui cu disperare să opresc un protest sâmbătă, în Piaţa Victoriei. Pentru că oamenii vor spune că punem presiune pe anchetă şi eu vreau să fiu corect. Hai să aflăm adevărul. Dar eu garantez că se va face acel protest", a spus Alexandru Cumpănașu.

Cumpănașu nu este singurul care a zis că a oprit manifestanți din a participa la o acțiune. Amintim că actualul pușcăriaș Liviu Dragnea a mințit într-un interviu acordat pentru Adevărul în data de 21 mai că a oprit 15000 de oameni care voiau să meargă să-l susțină la ÎCCJ în cazul procesului în urma căruia a fost condamnat la închisoare la 3 ani și 6 luni de închisoare. Reiterăm că fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, primarul Sectorului 5 Daniel Florea și Ilie Mario Rafael au adus sute de manifestanți la ÎCCJ pentru a-l susține pe infractorul Liviu Dragnea. 

”Sunt bucuros că n-au venit toţi cei care voiau să vină să mă susţină. Era vorba de 10-15.000 de oameni care voiau să vină. Am aflat şi i-am oprit, pentru că nu voiam să apară incidente. Ceilalţi sunt cei pe care îi vedem la mitinguri şi care au făcut presiune. E o presiune fără perdea şi o ameninţare la adresa judecătorilor. Mi se pare profund nelegal şi sunt acţiuni care au rolul de a influenţa Justiţia”, a menționat Liviu Dragnea.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.