Cumplitul cinism al PSD, ALDE și Pro România! Neprelungirea stării de urgență s-ar putea solda cu mii de morți. Un jurnalist acuză

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) avertizează, pe Facebook, că o eventuală decizie a PSD, a Pro România și a ALDE de a vota neprelungirea stării de urgență nu va face altceva decât să certifice cumplitul cinism al PSD-iștilor, care știu prea bine că se joacă efectiv cu o decizie care ar putea lăsa în urmă mii de morți.

”Dacă PSD, ALDE, Pro România votează împotriva prelungirii stării de urgență, înseamnă că statul nu mai are nici un instrument punitiv pentru a impune oamenilor să stea în casă. Și vă invit să vă gândiți ce va însemna asta...

PSD cere “o perspectivă clară“. Nu există așa ceva nicăieri în lume. În Statele Unite, au estimat 1 mai ca dată pentru relaxarea parțială a măsurilor restrictive. Toată lumea e pe proiectul “văzând și făcând“. Restricțiile se vor ridica parțial: se deschid unele magazine, poate unii dintre elevi vor putea merge la școală, poate...Nu știm, nimeni nu știe.

Dar, ar fi interesant ce se va întâmpla dacă PSD et. co decid să nu se mai prelungească starea de urgență... Cumplit cinismul PSD, știind că se joacă efectiv cu o decizie care ar putea lăsa în urmă mii de morți”, scrie Mircea Marian.