Cuplul atomic Codrin Ștefănescu-Pleșoianu, ATAC la Pieleanu, sociologul de casă al PSD și Antena 3. Junele Sputnik, INTERZIS în sondaje la porunca Vioricăi


Cuplul atomic Codrin Ștefănescu-Pleșoianu, ATAC la Pieleanu, sociologul de casă al PSD și Antena 3. Junele Sputnik, INTERZIS în sondaje la porunca Vioricăi

Incorigibilul Codrin Ștefănescu – ridicol perdant al recentului Congres PSD – își continuă, pe Facebook, meciul cu sociologul de casă al PSD și al Antena 3, controversatul Marius Pieleanu (total discreditat de sondajele false rostogolite înaintea alegerilor europarlamentare), pe motiv că acesta refuză să-l măsoare și pe junele zvăpăiat Liviu Pleșoianu, alături de ceilalți aspiranți PSD-iști la rolul de prezidențiabil.

În realitate, potrivit surselor Podul.ro, Marius Pieleanu este remunerat de conducerea PSD pentru a măsura anumiți candidați (Teodorovici, Fifor, Șerban Nicolae, Dăncilă, Firea, Mircea Diaconu ș.a.m.d.), dar numai pe Liviu Pleșoianu nu, întrucât mesajul acestuia este dragnist și paralel cu orice realitate, riscând să adâncească uriașele probleme de imagine ale PSD. Dacă Dăncilă și baronii care o păpușează n-ar intenționa să facă notă discordantă, o perioadă, de apucăturile epocii Dragnea, Ștefănescu și Pleșoianu ar fi fost excluși din partid, în zilele de după încarcerarea teleormăneanului.

Pleșoianu (”icoană” Sputnik, anti-european virulent și mare iubitor de ”Răsărit viu”) a insultat-o în repetate rânduri pe Viorica Dăncilă, pe Facebook, numind-o slugă a așa-zisului stat paralel și… ”râmă”.

”Domnu’ Pieleanu ? Scuzati! Vreau sa va prezint un candidat cu prizā la oameni. Il cheama Liviu Plesoianu si poate il introduceti si pe el in sondajul āla secret! Faceti un efort ca nu o sa vā parā rau...🌹🌹🌹”, scrie Codrin Ștefănescu, împopoțonându-și postarea cu trei trandafiri cocălărești.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.