Cuplul Olguța-Manda a primit un cadou uriaș la nuntă. Ce sumă au adunat cei doi

Cadourile primite la nunta lui Claudiu Manda și a Liei Olguța Vasilescu au fost făcute publice de către soț printr-o declarație de avere în care arată că au primit 246.400 de euro, 334.000 lei și 5.200 de dolari.

Nevoit să își dea demisia din funcția de senator (PSD), încât umrează să devină europarlamentar la Bruxelles, Claudiu Manda a depus o delcarație de avere pe site-ul Senatului, în care arată sumele primite la nuna sa cu fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

După nuntă, Olguța Vasilescu a explicat că ANAF nu poate să-i impoziteze darul de nuntă. „În mod sigur achităm împrumutul luat de soț pentru a cumpăra casa (n.r. - împrumutul este de 150.000 de euro). O să trecem în declarația de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile. Am vorbit cu cei de la ANAF și le-am spus că noi vrem să plătim impozitul pe banii primiți la nuntă. Au spus cei de la ANAF că darurile nu se impozitează", a explicat deputata PSD. 

Tot în 2019, Claudiu Manda a împrumutat PSD, în campania electorală cu 436.195 de lei, iar în acest an, fostul senator PSD și-a mai luat și două apartamente, unul de 224 mp și altul de 66 mp, în Craiova. El și noua sa soție, deputata Olguța Vasilescu, au achiziționat în 2019 două ceasuri, fiecare de 33.000 de lei. Familia de social-democrați dețin bijuterii în valoare de 13.500 de euro.