Cutremurătoarea filmare de la Colectiv spulberă planurile turnătorului Dan Voiculescu și ale Antenei 3: dubiosul Piedone și prezidențiabila blondă, Ioana Ramona Bruynseels


Cutremurătoarea filmare de la Colectiv spulberă planurile turnătorului Dan Voiculescu și ale Antenei 3: dubiosul Piedone și prezidențiabila blondă, Ioana Ramona Bruynseels

În timp ce insolentul Raed Arafat se ține cu dinții de funcții, războindu-se cu presa în pofida cutremurătoarei filmări ce-i probează incompetența privind intervenția de la Colectiv, iar controversatul Nicolae Bănicioiu refuză, deși citat, să se prezinte la Parchetul General, iată că și dubiosul Cristian Popescu Piedone dă la greu din coate pentru a reveni în prima line a politicii dâmbovițeni, deși își anunțase retragerea definitivă la o lună după carnagiul din club.

Vă amintim că, în acest moment, versatilul Piedone este ”coordonator național” al Partidului Puterii Umaniste (PPU) – în realitate, partiduleț scremut de fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, patron al oficinei Antena 3 și ex-pușcăriaș de drept comun.

La ordinele varanului turnător de rude și semeni, Cristian Popescu Piedone o susține din plin pe prezidențiabila Antenei 3 – Ioana Ramona Bruynseels –, care s-a remarcat, de-a lungul ultimilor ani, printr-o serie de baliverne rușinoase – bunăoară, blonda nu numai că făcea parte din grupul Facebook al celor care cred că Pământul este plat, dar ea a insistat, public, că Rusia ar fi membră NATO și că România ar trebui să colaboreze cu aceasta...

Faptul că fostul pârnăiaș Dan Felix Voiculescu mizează pe prolificul traseist Piedone pentru a-i dezvolta proiectul PPU i-a scos la rampă pe toți propagandiștii-tonomate ai Antenei 3, care zbiară și se agită ca posedații cu scopul de a-l spăla pe Raed Arafat, prezentat drept exemplu de competență și pildă luminoasă, ceea ce ar fi caraghios dacă n-ar fi revoltător de-a dreptul.

De remarcat că presa mainstream (aflată în vechi tandrețuri financiare cu Piedone, pe care probabil că le vom dezvolta într-un viitor apropiat) preferă să evite să scrie despre acesta.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.