Dacă Fifor nu va mai fi ministru de Interne, cine-l va mai apăra pe eroul Cumpănașu? Dacă va fi răpit, vândut și trimis să se prostitueze?


Dacă Fifor nu va mai fi ministru de Interne, cine-l va mai apăra pe eroul Cumpănașu? Dacă va fi răpit, vândut și trimis să se prostitueze?

După ce președintele Klaus Iohannis i-a anunțat pe PSD-iști că respinge în bloc toate remanierile guvernamentale, ceea ce înseamnă că, printre alți aspiranți dubioși, nici fantele Mihai Fifor nu o să mai parvină ministru de Interne, jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) își manifestă ”îngrijorarea”, pe Facebook, cu privire la soarta versatilului unchi Alex Cumpănașu, cel care s-a cocoțat cu primitivism plătit din bani publici pe tragedia propriei nepoate.

”Dacă domnul Fifor nu va mai fi ministru, cine-l va apăra pe Alex? Cine își asumă răspunderea dacă e răpit, vândut și trimis să se prostitueze?
Mă rog, nu că pe asta ultimă n-ar ști deja cum să o practice, cu mult talent”, explică Mircea Marian.

”Îmi exprim profunda indignare față de respingerea, de către Klaus Iohannis, a propunerii ca domnul Mihai Fifor să fie ministru de Interne, după ce domnia sa, în calitate de interimar la Interne, și-a dovedit competența și dăruirea punând la dispoziția eroului Alex C. un Touareg 4X4 și escortă înarmată, pentru a-l proteja de dujmani”, mai scrie jurnalistul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.