Dacian Cioloș SABOTEAZĂ candidatura lui Nicușor Dan? Nu-l susține public, e absent total, șterge postări pe Facebook și nici măcar nu a participat la lansarea candidaților pentru București. Ce se-ntâmplă, Dacian?

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) avertizează, pe Facebook, cu privire la dubioasa absență din campania electorală a șefului PLUS, ex-premierul Dacian Cioloș, care nu doar că nu-l susține deloc public pe Nicușor Dan în lupta pentru București, dar a fost și singurul lider de partid absent de la ceremonia lansării candidaturilor comune în Capitală.

Vă prezentăm comentariul lui Mircea Marian:


”Totuși, ce face în această campanie electorală Dacian Ciolos?

E o întrebare deschisă și orice răspuns politicos e bine primit. Nu l-am văzut la nici o întrunire electorală. Nu am văzut nici o fotografie sau referire la Nicușor Dan, de peste o lună.

A fost singurul președinte de partid absent de la acea mică ceremonie publică de lansare a candidaturilor comune în București. De patru zile, chiar și acele postări pe Facebook... mă rog, aș avea acolo niște opinii, dar mă abțin... au dispărut.

Totuși, stimați prieteni, eu zic că acestea sunt cele mai importante alegeri pentru România, nu prezidențialele, nu parlamentarele. Și, desigur, putem relua piesa cu înjuratul absenteiștilor, foarte utilă... dar poate ne întrebăm și ce au făcut onorabilii lideri ai taberei anti-PSD să îi aducă la vot”.