Dan Alexe îi DESFIINȚEAZĂ pe votanții PSDragnea din Teleorman: ”Lepre adulte, lepădături care își apără canaliile ajunse la putere”

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe explică, pe Facebook, de ce nu are nicio milă față de ”lepădăturile de teleormăneni care își apără canaliile ajunse la putere”.

Alexe avertizează că, în realitate, ”în masa aia de votanți” e vorba de ”multe lepre adulte, o clasă socială dezrădăcinată, suburbană” și defavorizată tocmai de infractorii pe care-i votează la două mâini.

”Câtă vreme îi votează, am dreptul să folosesc tot sarcasmul din univers împotriva acestei baze electorale teleormănene”, susține scriitorul.

Podul.ro vă prezintă comentariile lui Dan Alexe.

”Eu, care am ieșit de la țară, din județul Buzău, din Bărăgan, și știu ce înseamnă să se râdă de tine și de colectivitatea din care vii, n-am nici o milă față de lepădăturile de teleormăneni care își apără canaliile ajunse la putere și care s-au lăsat pradă amețelii cu clei ieftin în care li se pare că toată lumea e împotriva lor pe nedrept.

Nu-s de acord nici cu burzuluiala de orășean binecugetător, cum că n-ar trebui să râdem de acei năpăstuiți care au nevoie de infinită răbdare și programe sociale design, inventate de psihologii de la NASA.

E vorba în realitate, în masa aia de votanți, de multe lepre adulte, o clasă socială dezrădăcinată, suburbană, căreia nu-i face nici un bine să fie lăsată să-și propage insanitățile la TV, cum că ar fi ei defavorizații istoriei. Sunt defavorizații infractorilor pe care îi votează si câtă vreme îi votează am dreptul să folosesc tot sarcasmul din univers împotriva acelei baze electorale teleormănene. Sarcasm nemilos, da. Bunele sentimente sunt pentru biserică și spovedanie, la care trântorii ăia scâncitori oricum nu se duc”, scrie Dan Alexe.