Dan Alexe îi URECHEAZĂ pe așa-zișii jurnaliști Agerpres: Agenția de presă a PSD îl laudă pe Dragnea. Este plătită ABUZIV din bani publici

Dan Alexe Facebook

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe îi urechează, prin intermediul unei postări pe Facebook, pe așa-zișii jurnaliști angajați la ”Agenția de presă a PSD”, cunoscută sub numele de Agerpres, pentru maniera de-a dreptul grețoasă în care s-au pretat să prezinte stângaciul discurs emanat de infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea, cu prilejul Congresului Socialist de la Madrid. De asemenea, Alexe subliniază că Agerpres este plătită abuziv din bani publici.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Dan Alexe.

”Agenția de presă a PSD (cunoscută sub numele de Agerpres, este plătită abuziv din bani publici) menționează laudativ discursul din seara asta al lui Liviu Dragnea la Congresul Socialist de la Madrid și ține să precizeze că, deși a vorbit în română, Dragnea și-a încheiat îndemnurile războinice și resentimentare prin: – <It's time!>.

<It's time!>, folosit de organizatorii congresului, e un slogan furat, iar Dragnea ar fi trebuit să știe. <It's time!> a fost sloganul partidului laburist australian cu care a ajuns pentru prima dată la putere în alegerile din 1972.

Dar de ce să ne mirăm? Iliescu, de asemenea, a câștigat în prima lui campanie electorală, în 1992, cu <Forța liniștită>, slogan furat fără jenă de Iliescu de la François Mitterrand în 1981: <La force tranquille>”, scrie Dan Alexe.