Dan Alexe o desființează pe Carmen Avram: O neobrăzată cu hybris care adună un purcoi de țechini și de praline belgiene. Ce a mai halucinat PSD-ista


Dan Alexe o desființează pe Carmen Avram: O neobrăzată cu hybris care adună un purcoi de țechini și de praline belgiene. Ce a mai halucinat PSD-ista

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe explică, pe Facebook, de ce europarlamentara PSD-istă Carmen Avram (odinioară angajată la Antena 3) nu este decât ”o neobrăzată cu hybris” (mândrie nemăsurată a unui individ și supraapreciere a forțelor și libertății sale în confruntarea cu destinul – n. red.).

”Cum Parlamentul European aprobă azi ieșirea Angliei din UE, europarlamentara Carmen Avram scrie smiorcăit pe FB că: — <Morala: rațiunea nu învinge mereu. Ba chiar, de când manipularea se poate răspândi cu viteza gândului, rațiunea învinge din ce în ce mai rar>.

Vorbește de morală și rațiune o ființă care-a putut pretinde c-a trecut de partea PSD când a auzit-o pe Dăncilă pronunțând cu emoție: <țara mea>. Atunci, a zis Carmen Avram, a decis ea să meargă pe mâna lui Dragnea pe liste la euro-parlamentare și <a început să simtă lucruri pe care nu credea că le poate simți>.

Dacă n-ar fi o neobrăzată cu hybris, n-ar îndrăznit să vorbească de morală și de <lucruri pe care nu credea că le poate simți>. De fapt nu credea ea c-o să simtă vreodată atâta avere în cinci ani: un porcoi de țechini și de praline belgiene”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.