Dan Pavel, concluzie DURĂ: din cauza PROȘTILOR pasivi sau agresivi, trăim de 30 de ani în țara FSN/PDSR/PSD!


Dan Pavel, concluzie DURĂ: din cauza PROȘTILOR pasivi sau agresivi, trăim de 30 de ani în țara FSN/PDSR/PSD!

Politologul Dan Pavel susține, pe Facebook, că trăim de treizeci de ani într-o țară dominată de FSN/PDRS/PSD tocmai din cauza ”proștilor pasivi sau agresivi” care se opun oricărei schimbări.

Podul.ro vă prezintă concluziile politologului.

”Incerc aproape tot timpul să fiu politicos, să nu intru în polemici cu proștii, necivilizații, cu habarniștii (cei care nu se pricep la nimic și mai ales la politică - adică 98,3% dintre concetățenii noștri), cu partizanii politici (cei care țin cu puterea sau cu opoziția NO MATTER WHAT – ceea ce este un cancer moral), dar uneori ajung la concluzia că nu trebuie să cedez.


Am scris adesea că trăim într-o lume dominată de proști (cea mai mare demascare a lor este accesul nelimitat la Facebook, unde se autodemască), dar a venit timpul demascării proștilor. Din cauza proștilor (pasivi sau agresivi) trăim de treizeci de ani într-o țară dominată de FSN/PDSR/PSD, în care nu s-a schimbat aproape nimic.


Care este marele secret al succesului acestora? Sunt mai multe.

 
De pildă... Unde în această lume se mai permite ca învățătorii, profesorii de școală generală și de liceu, să dea meditații propriilor elevi? (tertipul este de a da meditații la clasele paralele - aceste jeguri de profesori au ruinat sistemul de educație, dar mai vinovați sunt cei care le-au permis).


Complicii sunt elevii și părinții care acceptă realitatea că profesorii nu își fac meseria.


Meditațiile nu sunt necesare pentru nici o materie din programa oficială de învățămînt. Calitatea profesională a profesorilor / calitatea morală a elevilor și părinților care acceptă să plătească meditații - toate acestea sunt complicități cu sistemul politic corupt. La care participă cu voioșie și opoziția. Vezi cazul președintelui țării, care dădea meditații - de ce? De ce nu își făcea meseria pentru care era plătit de către statul comunist și postcomunist?


Este o rușine pentru politicieni, profesori, elevi, părinți, dar mai ales pentru cei care nu îi sancționează pe corupții din jurul nostru.


Voi scrie despre aceste lucruri în modalități extrem de analitice. Deocamdată mă interesează să văd care sunt promotorii acestui sistem. Și care sunt complicii. Și cine are puterea să recunoască. Acest sistem corupt este cel puțin la fel de vinovat de starea României precum cei care au fost la putere în ultimii 29 de ani....”, scrie Dan Pavel.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.