Dan Tudorache, la fel de meltean ca viceprimarul Bădulescu. Ciucu, amenințat cu bătaia de edilul pesedist de la Sectorul 1

Edilul pesedist al Sectorului 1, Dan Tudorache, l-a amenințat pe consilierul general al Primăriei Capitalei, Ciprian Ciucu, "că îl calcă în picioare", potrivit relatării liberalului. Scena s-a produs în pauza publicitară a unei emisiuni de la Digi24.

Ciucu face paralelă între comportamentul lui Tudorache și cel al viceprimarului mahalagiu al Capitalei, Aurelian Bădulescu, care își cataloghează colegii drept "javre", "fraieri", "bulangii" şi "animale". Mai mult, amintim că Bădulescu și-a jignit o colegă din Consiliul General al Municipiului București, pe motivul că e însărcinată. Este vorba despre Ana Ciceală de la USR, căreia Bădulescu i-a zis: "Mi-e scârbă să te aud. Ești femeie cu burta la gură".

Relatarea lui Ciucu, pe Facebook "PSDistul, primar al Sectorului 1, Dan Tudorache mi-a zis în pauza publicitară din emisiunea de acum câteva minute de la Digi24 că mă "calcă in picioare". Kinda funny.

Am zâmbit cu bunăvoință, sunt obișnuit cu mârlănia PSD din CGMB. Pesedistii sunt la fel peste tot, nu mă aștept ca la Sectorul 6 să fie diferit.

Acum na, Tudorache ăsta pare a fi la fel de în formă ca vicele Bădulescu, după ce a dat gata 5 porții mari de cartofi prăjiți cu pâine".