Dăncilă preia modelul lui Cumpănașu și încearcă să profite electoral de o tragedie, cea de la Colectiv

Premierul Viorica Dăncilă, prezidențiabilă a Partidului Social Democrat, preia modelul lui Alexandru Cumpănașu, cel care profită electoral de cazul ororii de la Caracal în cursa către Cotroceni

Astfel, disperată fiind că stă prost în toate sondajele, premierul Viorica Dăncilă a anunțat pe Facebook că va susține propunerea victimelor tragediei de la Colectiv de modificare a legislației, astfel încât să primească decontarea îngrijirilor medicale atâta timp cât este nevoie.

Desigur că e mai bine târziu decât niciodată, dar asta ar însemna ca românii să fie amnezici și să uite de guvernarea PSD care nu a făcut aproape nimic pentru ca marii arși să poată fi tratați în România, iar viața lor să nu fie pusă în pericol de însuși sistemul medical. 

Viorica Dăncilă, prin anunțul său pe Facebook, nu face nimic altceva decât să se urce pe tragedia de la Colectiv în scopuri electorale. Deși se află la Palatul Victoria din data de 29 ianuarie 2018, fix în campania pentru alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă spune că va susține o modificare legislativă pentru ca victimele de la Colectiv să primească asigurarea că vor beneficia de tratament pe viață. 

"Am primit scrisoarea victimelor tragediei de la Colectiv și am căutat în ultimele zile soluții pentru a le putea oferi sprijinul de care au nevoie. “Așa cum boala noastră este pe toată viața, avem nevoie ca și tratamentul să fie la fel”, spuneau. Și aveau dreptate. Așa că voi susține propunerea lor de modificare a legislației, astfel încât să primească decontarea îngrijirilor atâta timp cât este nevoie. Este o datorie morală a noastră și o măsură justă de sprijin pentru acești tineri greu încercați și familiile lor, care au avut atât de mult de suferit”, a scris Dăncilă pe Facebook