Dăncilă revine cu o nouă gafă monumentală: S-a lucrat la imaginea mea de proastă și s-a speculat. Fostul premier spune că are mai multe propuneri de angajare

Ex-premierul pesedist Viorica Dăncilă s-a făcut din nou de râs joi seara spunând că s-a lucrat foarte mult la imaginea sa de proastă și s-a speculat acest lucru. 

S-a lucrat foarte mult la acest lucru (imaginea de proastă n.red). S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la alți oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni.


Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice. Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic”, a declarat Viorica Dăncilă, pentru Mediafax. 

„Toate aceste teme legate de broșe, de ceas, de alte lucruri distrăgeau atenția de la alte lucruri legate de candidat”, a adăugat aceasta. Dăncilă a menționat că acum nu lucrează, dar această situație nu e de lungă durată.

„Am mai multe propuneri (de slujbe - n.red). Am mai multe propuneri, de săptămâna viitoare...”.

De asemenea, Dăncilă susține că nu mai vrea funcții politice.

„La acest Congres nu o să candidez pentru nicio funcție. Voi susține echipa, colegii care vor candida”.