Dăncilă, ruptă de realitate: Nu renunță la prezidențiale și nici la șefia PSD


Dăncilă, ruptă de realitate: Nu renunță la prezidențiale și nici la șefia PSD

Viorica Dăncilă nu vrea să renunțe la cursa pentru Cotroceni și nici la șefia PSD, chiar dacă executivul condus de ea tocmai a fost demis prin moțiune de cenzură.

"Nu. Suntem o echipă unită și mergem împreună mai departe. Avem dorința de a organiza în așa fel partidul încât să câștigăm alegerile.

Colegii mei sunt oameni foarte implicați. Această disucție nu are rostul, nu e vorba de un congres, ci de implicare și de organizare a întregului partid pentru alegerile prezidențiale. După alegeri, probabil va avea loc un congres. După 12 noaptea se intră în congres", a declarat Dăncilă.

Declarațiile lui Dăncilă vin înainte de CEX-ul PSD și în contextul în care deja mai mulți pesediști în frunte cu Oprișan și Manda se arată indignați după votul de ieri din Parlament, criticând-o fățiș pe Dăncilă.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Canibalizarea PSD. Viorica, spulberată într-o ședință de taină: "Dacă dai pe Google "proasta României"..."

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.