Dăncilă vrea cu tot dinadinsul să fie penibilă până la capăt. Șefa PSD se gândește să meargă neinvitată la BCU

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dăncilă, pentru că aceasta reprezintă un "partid nereformat" care "a atacat românii în stradă" şi a tolerat permanent "atacuri xenofobe de cea mai joasă speţă". Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Viorica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea organizată marţi, de staff-ul PNL, la Biblioteca Centrală Universitară, dacă aceasta va veni acolo.

Viorica Dăncilă a anunțat, luni seara, la TVR 1, că ia în continuare în calcul și scenariul de a merge la BCU pentru a încerca să intre la dezbaterea lui Iohannis cu jurnaliștii.

”Îi văd atât de speriați încât nu știu ce să zic... Au zis că nu am ce să caut acolo. E ceva ce nu am întâlnit de la Revoluție încoace. Luăm în calcul orice variantă, să mergem acolo sau nu. Am văzut mesajele date de președinte, unele foarte urâte, ajungând la jigniri, pentru că oamenii slabi recurg la jigniri când nu au argumente. Eu nu o să mă duc să mă împing pe acolo”, a declarat Viorica Dăncilă.