De ce hăulesc postacii useriști la Paleologu: fiindcă este ceea ce Barna nu va fi niciodată!


  • Podul
  • Sep 23, 2019 15:27
  • 4781
De ce hăulesc postacii useriști la Paleologu: fiindcă este ceea ce Barna nu va fi niciodată!

Eu știam că, în campania asta, stânga sexo-marxistă din jurul lui Dan Barna nu se va bate cu stânga corupt-pesedistă decât formal, de ochii lumii. Știți cum se spune: corb la corb nu-și scoate ochii.

De aceea nu mă miră că, de vreo săptămână, cel mai mare dușman al postăcimii useriste nu este nici pe departe Viorica Dăncilă, ci Toader Paleologu.

Ce le cășună pe Paleologu? Simplu. Invidia. Pizma. Invidia că Toader Paleologu este exact ceea nu este Dan Barna al lor:

- Paleologu are umor. Barna n-a făcut pe nimeni să râdă, toată viața lui. Omul are umorul unui stâlp de înaltă tensiune aflat în reparații capitale. Ba nu, rectific: lumea râde copios de prostiile pe care Barna le spune, sistematic.

- Paleologu a făcut facultatea la Sorbona și are un doctorat de la Școala Superioară de Înalte Studii din Paris. Barna... da, dânsul a studiat la facultatea la care Ponta și-a plagiat doctoratul. Mahalaua useristă a găsit cum să-l atace pe Paleologu: faptul că și-a dat doctoratul cu o teză despre Carl Schmitt (un social-democrat german care, în anii '30, a migrat la partidul național-socialist) ar dovedi că e nazist. Nimeni din USR nu vede o fractură logică în faptul că o prestigioasă instituție de învățământ din Franța a patronat acest doctorat.

- Paleologu nu se ferește să-și afirme tare și răspicat convingerile, inclusiv cele creștine. Prezența lui Mihai Neamțu în echipa sa spune tot ce e de spus. Barna, disperat că la finalul campaniei va fi mai penibil decât prea-ridicola doamnă Dăncilă, caută să facă uitate atacurile sale împotriva susținătorilor familiei tradiționale.

- De când a plecat din Parlament, Paleologu face bani ca întreprinzător privat, din cursurile pe care le ține la fundația sa. Dan Barna n-a explicat nici acum (deși a promis că va prezenta explicații detaliate) contractele consistente pe care le-a avut cu ministerele useliste conduse de Radu Stroe și Robert Cazanciuc.

Campania aceasta a scos din Dan Barna toată mediocritatea și incompetența pe care, până acum, le ascundea cu oarecare talent. Viorica Dăncilă strălucește prin stupiditate, când îl asculți pe Barna te ia somnul. Dacă liderul USR ar accepta o confruntare cu Toader Paleologu, toate aceste “calități” ale domnului Barna ar izbucni la suprafață ca rujeola pe care doamna Pintea n-o poate ține sub control. Așa că domnul Barna a luat-o la fugă, cât mai departe, și și-a trimis haita să-l latre pe Paleologu. Nu va ține. Dincolo de fanaticii de pe Facebook, oamenii văd și înțeleg.

Dragi prieteni din USR, știu că mulți sunteți oameni onorabili: dacă vreți ca în turul doi să nu aveți parte de comedia proastă Iohannis vs. Dăncilă, votați-l pe Toader Paleologu.

Domnul Barna a pierdut de mult această competiție și sunt convins că, în sufletul vostru, știți asta.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.