De ce NU se face publică înregistrarea audio a apelurilor Alexandrei la 112: ar stârni o REVOLUȚIE! Nesimțirea criminală a unui neom cu epoleți


De ce NU se face publică înregistrarea audio a apelurilor Alexandrei la 112: ar stârni o REVOLUȚIE! Nesimțirea criminală a unui neom cu epoleți

Redactora șefă a Digi24.ro – jurnalista Adriana Duțulescu – răbufnește, pe Facebook, solicitând autorităților îndrituite să facă publică înregistrarea audio a apelurilor Alexandrei la 112, întrucât indolența, incompetența criminală și nesimțirea polițistului care, printre altele, i-a reproșat tinerei că ținea linia telefonică ocupată, reprezintă informații de interes public major.

Totodată, Adriana Duțulescu explică faptul că autoritățile aleg să țină înregistrarea audio la sertar deoarece aceasta este atât de scandaloasă, de strigătoare la cer, încât ar ieși o veritabilă revoluție dacă ar fi făcută publică.

”Toate sursele și oficialii care au ascultat înregistrarea apelurilor făcute de Alexandra la 112 spun că dacă s-ar face publică varianta audio ar ieși revoluție. Atât este de strigător la cer. Polițistul i-a spus fetei să nu mai țină linia ocupată. Să n-o mai țină ocupată și să stea acolo cuminte, unde ea era sechestrată, bătută, violată și apoi arsă.

De ce nu se face publică înregistrarea? Dacă iese revoluție, foarte bine, să iasă revoluție. Dacă de revoluție e nevoie pentru ca acel neom, nesimțit, îmbuibat bugetar, din cauza căruia a murit un copil, să nu mai existe.

De ce nu se face publică înregistrarea? Este de interes public major să știm. Pentru că putem lejer multiplica acel <nu mai ține linia ocupată> cu zeci de mii de cazuri în care, probabil, din cauza unui neom ca ăsta au murit și alții, așteptând să le vină statul în ajutor”, scrie Adriana Duțulescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.