De ce s-a descotorosit Veo de Anca Alexandrescu? Un analist controversat aruncă bomba: pentru că șefa guvernului a aflat că fosta sa consilieră o făcea „vacă”


  • Podul
  • Jun 10, 2019 12:00
  • 2726
De ce s-a descotorosit Veo de Anca Alexandrescu? Un analist controversat aruncă bomba: pentru că șefa guvernului a aflat că fosta sa consilieră o făcea „vacă”

„Un episod de-al Vioricăi Vasilica, cu consiliera sa, despre care am întrebat de ce o dă afară. Mi s-a povestit că cele două erau la o întâlnire oficială, iar consiliera s-a dus la baie, iar pe telefonul consilierei Viorica s-a uitat și a văzut că sunt niște mesaje de la o domnișoară foarte apropiată de Dragnea, în care aceasta întreba: ”Vaca aia se mai ia de Liviu?' Iar consiliera răspundea – 'Las-o dracului de vacă că n-are atâta curaj”! Aceste mesaje mi-au fost confirmate de două persoane din PSD. Iar de aici s-a produs ruptura cu acea consilieră, pentru că așa era tratată Viorica Vasilica de la nivel de vârf, iar ăsta a fost un lucru care într-adevăr a întărâtat-o!”, a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.