Delir total la televiziunea rusă: Coronavirusul, fabricat în laborator la ordinul președintelui SUA. Moscova minte prin toți porii

Televiziunea rusă de stat Pervyy Kanal (Canalul 1)  a fost scena unui delir tipic propagandei anti-americane.

În cadrul ediției de miercuri seară a emisiunii „Vremya”, gazda Kirill Kleimenov a emis o inepție conform căreia virusul extrem de contagios nu își are originea într-o peșteră cu lilieci din China, ci a fost fabricat într-un laborator american la ordinul președintelui american Donald Trump.

Kleimenov a precizat că numele virusului are o „semnătură” inconfundabilă, care nu poate fi decât „opera” lui Trump, relatează The Moscow Times. 

Pornind de la originea cuvântului, originea virusului devine mai clară. Cum este el numit? Coronavirus. Luați cuvântul «coroană». Este baza numelui ”, a afirmat prezentatorul rus în cadrul emisiunii.

Ce a făcut Donald Trump, președintele Americii, principalul rival al Chinei pe arena mondială, în trecutul său? Corect, a înmânat coroane la celebrul său concurs de frumusețe! Deci originea coronavirusului și, cel mai important, obiectivele și scopul utilizării sale devin absolut clare ”, a continuat el