Delirul lui ”Ciripoi”. Pușcăriașul securistoid Sorin Roșca Stănescu, pe culmile propagandei putiniste: ”Rusia revine în forță! Se inversează polii de putere!”


Delirul lui ”Ciripoi”. Pușcăriașul securistoid Sorin Roșca Stănescu, pe culmile propagandei putiniste: ”Rusia revine în forță! Se inversează polii de putere!”

În cea mai recentă compunere de nivel școlar intitulată ”editorial”, fostul pușcăriaș de drept comun Sorin Roșca Stănescu – ex-turnător al Securității, de unde și porecla de ”Ciripoi” – anunță ”revenirea în forță” a Rusiei și ”inversarea polilor de putere”, revărsând de-a valma cele mai mari baliverne debitate de propaganda putinistă.

Evident că delirul lui Ciripoi a fost preluat degrabă de lătrăii Sputnik.md, sub semnătura numitului Dragoș Dumitriu, cel mai grețos propagandist putinist de limba română (pe care însă nu o practică întotdeauna corect).

”Rusia revine în forță și a ajuns în ultimii ani cel mai activ și cel mai ingenios jucător în plan mondial (...) Astăzi se află în epicentrul unei alianțe militare din care fac parte China, Turcia și Iranul, trei parteneri extrem de importanți în războiul geostrategic”, aplaudă Ciripoi noua axă a răului, după ce bagatelizează parteneriatul strategic cu SUA și insistă obsesiv că România ar fi o colonie care nu ar avea o strategie pentru propriile interese.

Vă amintim că fostul turnător și pușcăriaș Sorin Roșca ”Ciripoi” Stănescu este o prezență obișnuită la Antena 3, post patronat de Dan ”Felix” Voiculescu, tot fost turnător securistoid și pușcăriaș de drept comun.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.