DEMENȚA caraghioasă a lătrăilor Sputnik: președintele-balamuc Cumpănașu ar investiga... Occidentul pentru a le salva pe Alexandra și Luiza?! Noaptea minții putiniste


DEMENȚA caraghioasă a lătrăilor Sputnik: președintele-balamuc Cumpănașu ar investiga... Occidentul pentru a le salva pe Alexandra și Luiza?! Noaptea minții putiniste

Cu scopul de a demoniza Occidentul și America, goarnele putiniste de la Sputnik.md o țin langa cu nesimțirea că Alexandra și Luiza ar fi încă în viață, victime ale unor așa-zise super-rețele internaționale, deși ancheta și absolut toate probele și indiciile aferente demonstrează contrariul: criminalul Gheorghe Dincă a fost un lup singuratic.

Mai mult chiar, propagandistul Evan Răutuunul dintre lătrăii predilecți ai acestei platforme de manipulare – halucinează că, cităm întocmai, ”influentul unchi al Alexandrei, Cumpănașu, a trimis o echipă de detectivi în Occident. Echipele de investigație au obținut destule informații – unele prezentate de Alex Cumpănașu și confirmate în mare măsură”. 

Carevasăzică, fălosul justițiar A. Cumpănașu (îndopat cu bani publici prin intermediul companiilor de stat PSD-izate) ar investiga Occidentul cel rău care răpește copilele României. Halatul, cât costă halatul?!  

Fiindcă altfel nici că se putea, în compunerea Sputnik este citat și fostul avocat al lui Liviu Dragnea și PSD – puțin spus dubiosul Tonel Pop, direct interesat de o deturnare a cazului Caracal – cu următoarea inepție caraghioasă din care oricine poate înțelege orice vrea: ”Sunt probleme și pe Germania”.

De notat conivența otrăvitoare a scenariilor paralele cu orice realitate prezentate de Sputnik și Antena 3, platforma de manipulare coordonată de fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun.

De remarcat și că ipochimeni de speța lui Sorin Roșca Stănescu (fost turnător al Securității și pușcăriaș), Miron Cozma (infractor și derbedeu prolific, fost turnător al Securității și fost pușcăriaș), Ion Spânu (fost pușcăriaș) sau Corneliu Dobrițoiu (controversat fost ministru al Apărării) sunt chemați în mod uzual la Antena 3 pentru a halucina în gura mare că în spatele tragediei de la Caracal s-ar fi aflat soldați americani de la Deveselu, bază care-i stă în gât lui Putin și agenților săi de influență, indiferent de optica în care ne-am raporta la aceste scabroase mizerii propagandistice.   

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.