Democrația, în pericol. Raluca Turcan, avertisment grav: Parlamentul României este confiscat de Dragnea pe persoană fizică!


Democrația, în pericol. Raluca Turcan, avertisment grav: Parlamentul României este confiscat de Dragnea pe persoană fizică!

Vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, afirmă într-o postare pe Facebook, miercuri, că Parlamentul României este confiscat pe persoană fizică de către Liviu Dragnea.

Raluca Turcan invocă trei argumente care susține faptul că PSDragnea a confiscat Parlamentul României.

„Începând de astăzi PNL vă va informa, cu regularitate, cum Parlamentul României este confiscat pe persoană fizică de către Liviu Dragnea.
1. PSD a interzis liderilor grupurilor parlamentare să ia cuvântul în Biroul Permanent al Camerei Deputaților.
2. PSD a falsificat structura de conducere a Camerei Deputaților, votată în plenul Camerei, redistribuind funcțiile altfel decât au fost semnate de către majoritate în Comitetul Liderilor.
3. În Biroul Permanent, un dublu infractor și apărătorul său au decis să facă plângere penală împotriva inițiativei cetățenești «Fără penali în funcțiile publice»”, spune Raluca Turcan.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.