Denise Rifai îl cheamă pe Mircea Badea la protestul din 10 august pentru o "mediere amiabilă". În caz contrar, jurnalista va da în judecată trompeta lui Voiculescu pentru numeroasele insulte

Jurnalista Denise Rifai a reacționat în urma seriilor de injurii pe care "nejurnalistul" Mircea Badea i le-a adresat în repetate rânduri. Denise Rifai i-a amintit trompetei lui Dan Voiculescu despre motociclistul care l-a făcut K.O. în 5 secunde. Astfel, Denise Rifai l-a anunțat pe Mircea Badea că îl va da în judecată. Cu toate acestea, jurnalista îi mai lasă o portiță de scăpare, Mircea Badea având opțiunea unei medieri amiabile la protestul din 10 august. 

"#MirciulicaFaptaMica, LOVESTE DIN NOU!

Daca nu i a mers in mod repetat cu motociclistul care l a batut de l a lesinat inca de la intrarea in ring, se consoleaza si el cu ce apuca... Asa ca, in mod Constant, ma trezesc improscata cu fel de fel de jigniri din tenebrele asa-zisei lui gandiri.

Eu am incercat de mai multe ori sa l invit la mine in platou daca tot ii provoc atatea comentarii, dar Mirciulica fapta mica se simte in siguranta doar ascuns in spatele pupitrului lui, probabil ca sa nu i se vada ...fapta Mica, asa ca m a refuzat de fiecare data.

In consecinta, o sa l invit la CNA, dupa mergem la tribunal si !!!! Intre timp!!! Daca Mirciulica, fapta mica, doreste o Mediere Amiabila, il astept Sambata - 10 August - in piata Victoriei! 

Ca am auzit ca motociclistul e plecat la mare si n are de ce sa i fie frica!", a transmis Denise Rifai.

Reacția jurnalistei vine după ce Mircea Badea a catalogat-o pe Denise Rifai ca fiind "Jihadista Miss Piggy": "Eram în mașină și am dat drumul la postul de televiziune care se aliniază întotdeauna cu propaganda serviciilor secrete. Era acolo aia jihadistă. Și jihadista, e una săraca... știți cum era Miss Piggy când era în crize maxime? Așa e aia. Jihadista Miss Piggy îl avea invitat pe Moise Guran. Zicea Guran "cutremurătorul" că la Timișoara nu există clanuri interlope că, alea sunt doar în zonele sărace".