Deputatul Beni Oni Ardelean, pe fărașul lui Orban după ”transpirarea” celebrei poze? Un bun prilej pentru Orban să-i zboare din PNL pe toți cei care încalcă decizia partidului și continuă să frecventeze show-ul bizar al lui Mihai Gâdea

Liberal-antenist și vechi prieten al tonomatului agresiv Mihai Gâdea, deputatul Beni Oni Ardelean rămâne suspectul nr. 1 în cazul ”transpirării” deja celebrei poze cu Orban&Co la o țigară și la un pahar de ”viskean”, context în care, atrage atenția jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), Orban are un bun prilej să-i dea afară din PNL pe toți cei care încalcă decizia conducerii și continuă să frecventeze show-ul bizar al lui Gâdea.

”Suspectul nr.1 în scandalul fotografiei cu Orban et. co la o țigară, un viskean ș-un trabuc e Ben Oni Ardelean, vechi client al Antenei 3, prietenu lui Gâdea. El ar fi dat poza la pretenii din PSD. Neagă, cam cu juma de gură.

Un bun prilej ca Orban să-i dea afară din partid pe toți cei care încalcă decizia conducerii și continuă să meargă în emisiunea lui Gâdea. Și să înceapă cu...Ba nu, să înceapă cu cine vrea el ”, scrie Mircea Marian, pe Facebook.