Deputatul turmentat. Un PSD-ist s-a întors pentru a doua oară în Pro România după ce prima dată a stat doar o zi


Deputatul turmentat. Un PSD-ist s-a întors pentru a doua oară în Pro România după ce prima dată a stat doar o zi

Deputatul PSD Brașov, Mihai Mohaci, s-a înscris în Pro Romania, din nou, după ce a mai avut o tentativă la începutul lunii aprilie, dar a stat o singură zi și s-a întors în PSD. 

Mihai Mohaci era unul dintre posibilii viitori lideri ai filialei din Brașov a PSD, însă „au fost niște promisiuni făcute de Liviu Dragnea, care n-au mai fost concretizate”, așa că a hotărât să plece înapoi la Ponta.

„Ce s-a întâmplat: Au fost niște promisiuni făcute de Liviu Dragnea, care n-au mai fost concretizate. Reforma partidului, respect mai mare față de cetățean. Întoarcerea în PSD a fost un pas greșit”, a explicat Mihai Mohaci pentru G4Media.ro motivele pentru care s-a decis să se înscrie azi din nou în Pro România.

Sursa foto: Știrile ProTV

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.