DESFIINȚAREA PSD – unica soluție pentru ca MĂCELUL din 10 August să NU se mai repete. APEL pentru pedepsirea vinovaților


DESFIINȚAREA PSD – unica soluție pentru ca MĂCELUL din 10 August să NU se mai repete. APEL pentru pedepsirea vinovaților

Pentru ca gravele violențe din 10 august să nu se mai repete, organizația banditească PSD trebuie scoasă din viața publică, destructurată definitiv, fără compromisuri, altminteri, mai devreme sau mai târziu, pesediștii o vor lua de la capăt și vor ordona Jandarmeriei să gazeze și să calce în picioare protestatari pașnici, printre care copii, mame și bătrâni, avertizează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România).

De asemenea, jurnalistul explică faptul că societatea românească trebuie să își mențină presiunile legitime pentru o finalizare corectă a Dosarului ”10 August”, astfel încât toți vinovații pentru violențele săvârșite – de la ciomăgarii și găzarii Jandarmeriei, până la belferii PSD care i-au coordonat – să plătească în justiție.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Mircea Marian.

Am uitat prea ușor de mineriada din 13-15 iunie 1990 și uite că s-a repetat.

Dacă nu vom menține presiunea ca toți cei responsabili pentru 10 august 2018 să plătească – de la ciomăgarul cu canistra de gaze la infractorii care au planificat acel masacru – o vor face din nou.

Cât despre PSD, cea mai mare greșeală ar fi ca acum, când miaună speriați și sunt în defensivă, să îi uităm. Această organizație – banditească, după opinia mea – trebuie scoasă din viața publică. Destructurată. Definitiv, fără compromisuri, fără vreun <totuși>. Altfel, o luăm de la capăt, mai devreme sau mai târziu”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.