Dezbatere?! Dăncilă să ne spună cum a organizat PSD represiunea și gazarea din 10 August

”Orice politician care îi place decât adevărul” nu-l poate rosti în limba analfabetă. Pentru că nu respectă nici adevărul, nici limba română. Așa că, scuzați, ce politician(ă), ce dialog, ce dezbatere?!

Aaa, dacă duamna Dăncilă vrea să se spovedească, să ne spună ”decât” cum a organizat represiunea și gazarea manifestanților din 10 august 2018, poftim duamna Dăncilă, poftim, și poate și altceva, despre guvernarea împotriva poporului român pe care a început-o din momentul în care a ocupat fotoliul de premier al Guvernului României.

Un dialog, o dezbatere, înseamnă o construcție prin ideile susținute de cele două părți. Aici, e evident pentru oricine, o parte este nulă. Se numește Dăncilă.

Observ un sindrom din ce în ce mai răspândit de care se molipsesc unii dintre cei care nu sunt pesediști (sau credem noi că nu sunt), susținând până-n pânzele.... (albe în nici un caz!) dialogul celor doi candidați din turul al doilea. Și toate acestea în numele democrației, sau, mai bine zis, în numele acelei corectitudini politice care amețește mințile.

Oricum, cât de mic sau de mare poate fi răul produs de votul pentru președintele Iohannis, nimic nu poate fi mai dezastruos ca votul pentru candidatul PSD!

Poporul român nu-și poate asuma vina de a menține la putere urmașii bolșevicilor și torționarilor care i-au desfigurat și-i desfigurează ființa de aproape 75 de ani! Adică, chiar nu ne putem asuma vina de a ne îngropa definitiv!