Dezvăluiri de la Palatul Victoria: slugărnicia incredibilă impusă de guvernarea PSD! Secretarele sunau liftiera ca să nu cumva să aștepte la lift demnitarul socialist, deși este vorba de doar două etaje

Ministrul Muncii – liberala Violeta Alexandru – a dezvăluit zilele acestea, pe Facebook, un detaliu grețos care spune multe despre regimul PSD și despre instituțiile statului român: de-a lungul guvernărilor Grindeanu, Tudose și Dăncilă, când un ministru pleca de la Palatul Victoria, secretara chema degrabă liftiera, să nu care cumva să aștepte demnitarul la ușă, aceasta în condițiile în care este vorba de doar două etaje.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) își manifestă stupoarea, pe Facebook, cu privire la această mostră de slugărnicie:

”Am citit, pe pagina de FB a Violetei Alexandru, cea mai tare chestie, pe săptămâna asta: în regimul social-democrat (dar probabil nu numai...), când doamna sau domnul ministru părăseau cabinetul, secretara chema liftiera, ca să nu aștepte demnitarul la lift (sunt două etaje – Violeta Alexandru a scris că ea folosește scările).

Ce mostră de slugărnicie, de ev mediu comunist: secretara cheamă liftiera  :)) Anul 2019. Ai un angajat al statului care ia salariu ca să apese pe un buton. Povestea asta cred că spune enorm despre ce e în instituțiile statului român”.