DEZVĂLUIRI incomode: ”În seara europarlamentarelor, în sediul USR-PLUS mirosea a IARBĂ de te trăznea!” Care a fost explicația ”oficială”

În urma celui mai recent scandal iscat de USR – puțin spus dubioasa lege care înăsprește de o manieră absurdă sancțiunile (până la închisoare) pentru simplul consum de cannabis –, protestatarul Aly Elsiddig (simpatizant al USR) dezvăluie, pe Facebook, un episod inedit.

Nici mai mult, nici mai puțin, acesta relatează că la 26 mai, seara alegerilor europarlamentare, în sediul central din București al USR-PLUS ”mirosea a iarbă de te trăznea”.

Mai mult chiar, USR-iștii s-au panicat și au demarat o cercetare prin camere, după care, s-a dat și o ”explicație”: ”Mi se spune ca era o petrecere a unor corporatisti langa sediu si ca de acolo mirosea”.

Vă prezentăm dezvăluirea lui Aly Elsiddig:

”Sediul USR-PLUS, 26 mai, seara alegerile europarlamentare in care se asteptau rezultatele. Mirosea a iarba de te traznea. Am fost acolo si am si martori.

Mi se spune ca era o petrecere a unor corporatisti langa sediu si ca de acolo mirosea. Nu neg pentru ca nu stiu. Stiu ca se intrase in panica si se cerceta fiecare camera. Acum eu nu trag nicio concluzie, am relatat un fapt. Cat despre acei coorporatisti, daca ei au fumat sa le multumeasca celor de USR, nasol sa ai vecini naspa”.