Disperare în PSD Maramureș: Baronul Zetea, pomeni electorale pe care dorește să le acorde printr-un referendum


Disperare în PSD Maramureș: Baronul Zetea, pomeni electorale pe care dorește să le acorde printr-un referendum

Președintele CJ Maramureș, baronul PSD Gabriel Zetea, probabil îngrijorat de prăbușirea PSD în ultimele sondaje, pare disperat să își conserve puterea și influența în județ. 

Prin urmare, baronul pesedist dorește și un referendum în Maramureș odată cu alegerile locale care vor avea loc la începutul lunii iunie prin care maramureșenii sunt chemați să voteze programe populiste de creștere a natalității:

"Vrem să organizăm un referendum odată cu alegerile locale prin care dorim să creştem natalitatea în judeţul Maramureş şi să recompensăm familiile care aleg să aibă copii. Prin proiectul 'Renaşterea Maramureşului' propunem ca fiecare cuplu de tineri ai Maramureşului, după ce se căsătoresc şi fac primul copil, să primească o sumă importantă de bani, un stimulent, pentru a putea creşte copiii. Suma ar trebui să o primească o singură dată, după naşterea copilului, şi ne gândim la o sumă fixă de circa 10.000 de lei, suportată de Consiliul Judeţean şi de primăria unde locuieşte familia. De asemenea, propunem ca la fiecare al treilea copil, familiile să primească o scutire pentru impozitele pe casă, pe maşină, pe teren, iar acestora trebuie să le asigurăm locuri de muncă”, a spus Gabriel Zetea, citat de Mediafax. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.