DIVERSIUNE mizerabilă. Piticul Cristoiu e folosit de propaganda RUSĂ pentru a ÎNJURA America. Demență și minciuni


DIVERSIUNE mizerabilă. Piticul Cristoiu e folosit de propaganda RUSĂ pentru a ÎNJURA America. Demență și minciuni

Sub caraghiosul titlu ”Cristoiu se revoltă și sfidează CNA: Ce e Deveselu, să nu putem vorbi? Fecioara Maria?!”, propagandiștii putiniști de la Sputnik rostogolesc, din nou, mizerabila minciună că ar fi existat o legătură între odioasele crime de la Caracal și… baza americană de la Deveselu, goarnele Kremlinului folosind din plin contextul pentru a da curs celor mai purulente mesaje anti-americane.

Halucinanta compunere prezentată drept ”articol” este iscălită de mai vechiul nostru client, ex-PRM-istul Dragoș Dumitriu, traseist politic prolific afiliat, pentru o perioadă, și PC-ului păpușat de turnătorul securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, fost pușcăriaș de drept comun.

Amintim că ororile de la Caracal au fost urmate de nenumărate orori mediatice, care, finalmente, au ajuns în vizorul CNA. În acest context, Cristoiu a început să-și dea cu părerea, spre marea bucurie a propagandiștilor putiniști.

”<Cea mai mare prostie este asta, să nu vorbești de Deveselu – dar de ce nu am voie, ce Deveselu e Fecioara Maria?!>, a izbucnit Cristoiu. Ion Cristoiu a remarcat, de altfel, că una dintre principalele preocupări ale autorităților este să nu se facă vreo legătură cu Deveselu”, delirează Dragoș Dumitriu, lăsând să se înțeleagă în mod premeditat că autoritățile din România ar ascunde așa-zisele legături (total inexistente!) dintre crimele de la Caracal, monstruosul Gheorghe Dincă și baza de la Deveselu – halatul, cât costă halatul tovarășe Dumitriu?!

”Menționăm că, în afara articolelor de presă (locală și centrală), posibila legătură cu Deveselu a fost comentată de oameni din armată sau poliție, cu argumente pro și contra”, se mai reproduce Dumitriu, strofocându-se penibil să acrediteze tâmpeniile acestui scenariu propagandistic imund, care nu a fost luat niciodată în serios nici de autorități, și nici în spațiul public.

Mai multe detalii despre personajul Dumitriu AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.