DOCUMENT ”Alo, DNA?” Clotilde Armand dezvăluie că PSD UMPLE conturile Tel Drum în plină pandemie: 100 milioane lei pentru ”întreținerea curentă și periodică pe timp de vară a drumurilor județene”

”Alo, DNA?”, răbufnește europarlamentara USR Clotilde Armand, pe Facebook, unde publică documente care certifică faptul că, deși economia abia dacă se mai târăște iar sistemul de sănătate se zbate în lipsuri extreme, având în vedere că ne aflăm în plină pandemie Covid-19, PSD dă în trap să umple conturile Tel Drum.

Mai exact, Consiliul Județean Teleorman i-a atribuit firmei controlate de pușcăriașul Dragnea un contract în valoare de peste 100 milioane lei pentru… ”Întreţinere curentă şi periodică pe timp de vară a drumurilor judeţene”.

Podul.ro vă prezintă comentariile europarlamentarei USR:

”În plină pandemie de COVID19, PSD umple conturile TEL DRUM cu peste 100 milioane lei.

Consiliul Județean Teleorman i-a atribuit în data de 6 mai 2020 firmei TEL DRUM, controlată de Liviu Dragnea, un contract în valoare de... țineți-vă bine:

109.479.943 lei (22.668.062 €) pentru ”Întreţinere curentă şi periodică pe timp de vară a drumurilor judeţene”.

Închisoare, carantină, nu mai contează... TEL DRUM plombează. Trebuia să fie în insolvență dar uite că le merge bine treaba. Alo, DNA?”