DOCUMENT Clotilde Armand dezvăluie că PSD îi umple conturile lui Marius Pieleanu în plină pandemie! L-au îndopat cu bani publici

Europarlamentara USR Clotilde Armand dezvăluie, pe Facebook, că PSD continuă să-i umple conturile sociologului de casă, controversatul Marius Pieleanu, în plină pandemie.

Mai exact, primarul PSD al Sectorului 5 – ne referim la Daniel Florea, notoriu pentru faptul că toacă într-o veselie fonduri publice – i-a băgat în buzunar lui Pieleanu un nou cadou de 20.000 euro, prin atribuire directă, pentru așa-zise ”Servicii de sondaje și opinie”.  

Clotilde Armand avertizează că firmele numitului Pieleanu – nu există ”sociolog” în România care să fi dat gherle mai mari – au încasat peste un milion de lei de la PSD, din bani publici.

”În plină pandemie de Covid19, PSD umple conturile lui Marius Pieleanu. Căutam ceva prin SICAP și am văzut cum firma sociologului de casă al PSD a primit încă 20.000 €, atribuire directă, de la primarul sectorului 5 pentru ‹Servicii de sondaje de opinie›. Asta fac pesediștii în pandemie.

Nu uitați că firmele lui Marius Pieleanu (Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde SRL și Psyho Global Consult SRL) au încasat peste un milion de lei de la PSD. Din bani publici”, scrie Clotilde Armand.