DOCUMENT EXCLUSIV Contractul semnat de PSD cu transportatorii care i-au CĂRAT pe fanii lui Dragnea la mitingul de la Iași. Au închiriat SUTE de AUTOCARE

Podul.ro vă prezintă, în exclusivitate, modelul Contractului de prestări servicii pe care baronii PSD l-au semnat cu firmele de transport ieșene pentru a le căra susținătorii plătiți la mitingul electoral populist și anti-european pe care infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea l-a regizat, pe 9 mai, la Iași, cu urmările deja știute.

CITIȚI și VIDEO. Rovana Plumb, Carmen Avram și Codrin Ștefănescu, alergați pe străzile Iașiului. Rovana, aproape plângând: „Doamne Dumnezeule, cum e...” Lui Carmen Avram i s-au înmuiat picioarele. Bărbat adevărat, Codrin le-a lăsat singure pe colegele sale

Potrivit surselor Podul.ro, operațiunea a presupus închirierea a sute de autocare doar în județul Iași (dar oamenii au fost aduși și de la sute de km distanță), aceste apucături remunerate cu bani publici fiind repetate de conducerea PSD în toate județele unde Dragnea se încăpățânează să reverse populisme, minciuni, ură și insulte birjărești.

Așa cum observați (foto mai jos), contractul de prestări servicii (care abundă în greșeli gramaticale) presupune un angajament financiar între PSD (reprezentat de Ileana-Gabriela Matei, mandatar financiar coordonator al campaniei electorale pentru PE) și diverse firme de transportatori.   

”Obiectul contractului îl constituie efectuarea de către prestator a serviciului de transport persoane pe ruta intern (sîc!) județul Iași pentru transport persoane la evenimentul organizat de Partidul Social Democrat PSD <Miting Electoral Campanie Alegeri Europarlamentare> Iași 09.05.2019”, se stipulează în document.