DOCUMENT EXCLUSIV Dezastru pentru Dăncilă și PSD! După Dragnea, un pesedist de la S1 CONTESTĂ alegerea Vioricăi în fruntea partidului celor trei trandafiri

Problemele prezidențiabilei Viorica Dăncilă se adâncesc de la o zi la alta: nu doar pușcăriașul Liviu Dragnea îi contestă alegerea în fruntea PSD, la recentul Congres, ci și un social-democrat membru al PSD Sector 1.

Mai exact, este vorba despre Florin Ghiulbenghian, social-democrat cu acte în regulă, membru al PSD Sector 1, care contestă la Tribunalul București – potrivit documentelor prezentate mai jos, în exclusivitate, de Podul.ro”Respingerea cererii de înscriere în Registrul Partidelor Politice de la Tribunalul București a rezultatului alegerii ca președinte al PSD a doamnei Viorica Vasilica Dăncilă, pe motiv de ilegalitate și nestatutaritate a alegerii, datorită faptului că alegerea sa ca președinte al PSD s-a făcut de către delegații la Congresul din data de 29 iunie 2019 în baza modificărilor de Statut votat tot în acel congres dar neînscrise la Tribunalul București”.

La fel ca Dragnea, Ghiulbenghian contestă și alegerea versatilului Mihai Fifor în funcția de secretar general al PSD – ”pe motiv de nestatutaritate a înscrierii, datorită faptului că nu și-a depus până la data cererii de înscriere de mențiuni demisia din funcțiile de vicepreședinte la nivel național al PSD și de președinte al Consiliului Național al PSD, încălcând prevederile art. 45 din Statutul PSD, valabil în acest moment”.

De asemenea, contestația solicită și debarcarea Gabrielei Firea din funcția de vicepreședinte la nivel național, dar și radierea baronului Adrian Țuțuianu din aceeași calitate de vicepreședinte, întrucât, dat fiind că nu au fost actualizate informațiile din registrul Tribunalului București, acesta încă figurează în conducerea PSD, deși a fost exclus și s-a înscris în Pro România, alături de Victor Ponta.  

Potrivit Digi24.ro și Europaliberă,org intervenția lui Dragnea în această speță are legătură cu dosarul în care teleormăneanul a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare – dosarul privind angajarea fictivă a două secretare PSD la DGASPC Teleorman – și că, de fapt, fostul șef PSD ar urmări o revizuire a dosarului său.