DOCUMENT Meleșcanu, în corzi. DNA investighează împiedicarea votului din Diaspora


DOCUMENT Meleșcanu, în corzi. DNA investighează împiedicarea votului din Diaspora

Direcția Națională Anticorupție (DNA) are în lucru un dosar privind desfășurarea alegerilor europarlamentare din diaspora de pe 26 mai, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Parchetului General, care au înregistrat primii cauza, însă aceasta a fost declinată către DNA, structura centrală, relatează Mediafax.

"Obstructionarea votului din diaspora este investigata de DNA.

Am intrebat zilele trecute Parchetul General daca are in lucru (urmarire penala in rem/ adica daca e investigata o fapta penala si nu neaparat un cetatean) vreun dosar in legatura cu obstructionarea votului din diaspora (alegerile din 26 mai 2019). Azi am primit raspuns ca au un dosar pe tema asta pe care l-au trimis la DNA.

Asta inseamna ca teoretic, la un moment dat vom afla ce nu a mers bine in legatura cu prcedura de vot din diaspora. Nu inseamna ca automat va existat si o invinuire a cuiva sau vreo sentinta penala in final.

Pana atunci va invit sa cititi inventarul "defectiunilor" (un text foarte bun) realizat de colegii de la publicatia independenta Dela0.ro

https://beta.dela0.ro/operatiunea-sectii-fara-membri-zeci-de-reprezentanti-psd-au-lipsit-in-ziua-votului-din-birourile-electorale-constituite-in-diaspora/ ", a scris jurnalistul Attila Biro pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.