DOCUMENT Meleșcanu, în corzi. DNA investighează împiedicarea votului din Diaspora

Direcția Națională Anticorupție (DNA) are în lucru un dosar privind desfășurarea alegerilor europarlamentare din diaspora de pe 26 mai, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Parchetului General, care au înregistrat primii cauza, însă aceasta a fost declinată către DNA, structura centrală, relatează Mediafax.

"Obstructionarea votului din diaspora este investigata de DNA.

Am intrebat zilele trecute Parchetul General daca are in lucru (urmarire penala in rem/ adica daca e investigata o fapta penala si nu neaparat un cetatean) vreun dosar in legatura cu obstructionarea votului din diaspora (alegerile din 26 mai 2019). Azi am primit raspuns ca au un dosar pe tema asta pe care l-au trimis la DNA.

Asta inseamna ca teoretic, la un moment dat vom afla ce nu a mers bine in legatura cu prcedura de vot din diaspora. Nu inseamna ca automat va existat si o invinuire a cuiva sau vreo sentinta penala in final.

Pana atunci va invit sa cititi inventarul "defectiunilor" (un text foarte bun) realizat de colegii de la publicatia independenta Dela0.ro

https://beta.dela0.ro/operatiunea-sectii-fara-membri-zeci-de-reprezentanti-psd-au-lipsit-in-ziua-votului-din-birourile-electorale-constituite-in-diaspora/ ", a scris jurnalistul Attila Biro pe Facebook.