DOCUMENTE șocante! Acte de POLIȚIE POLITICĂ: europarlamentarul USR Cristian Ghinea, urmarit de primarul PSD-ist Dan Tudorache cu Poliția Locală S1


DOCUMENTE șocante! Acte de POLIȚIE POLITICĂ: europarlamentarul USR Cristian Ghinea, urmarit de primarul PSD-ist Dan Tudorache cu Poliția Locală S1

După ce au demonstrat că primarul PSD-ist Dan Tudorache a comis acte de poliție politică, prin intermediul Poliției Locale Sector 1, împotriva contracandidatei sale, USR-ista Clotilde Armand, jurnaliștii Justanews dezvăluie că Tudorache și acoliții săi cu epoleți au mai avut o țintă predilectă: USR-istul Cristian Ghinea, fost ministru al fondurilor europene în guvernul Cioloș.

Justnews continuă seria de dezvăluiri care arată, fără nicio îndoială, că angajați ai Poliției Locale a Sectorului 1 au fost folosiți, în ianuarie-februarie 2017, pentru a monitoriza participanții la protestele anti-corupție, izbucnite după ce PSD a încercat să modifice legea grațierii și să amendeze, prin Ordonanță de Urgență, Codul Penal, pentru a-l salva pe liderul partidului, Liviu Dragnea.

Facem o paranteză și le spunem cititorilor noștri că documentele pe care le prezentăm au fost obținute relativ recent și că acestea au fost publicate acum, nu mai devreme și nici mai târziu, fiindcă alegătorii au dreptul să știe, atunci când sunt chemați să își exprime votul, pe cine aleg și ce au făcut aceștia. De asemenea, mai spunem că documentele sunt cu totul și cu totul autentice, provin din anturajul primarului Daniel Tudorache, au fost întocmite în februarie 2017 de către angajați ai Poliției Locale a Sectorului 1, iar aceste dovezi scrise vor putea fi probate oricând printr-un Raport de constatare criminalistică, ce poate fi solicitat de către DNA Serviciului Criminalistic din cadrul IGPR, respectiv unui expert criminalist autorizat în domeniul Expertiza Grafică și Tehnică a Documentelor.

Politicianul care, asemeni actualului candidat la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost urmărit și fotografiat în timp ce participa în 2017 la manifestațiile din Piața Victoriei, de către angajați de sex feminin ai Poliției Locale a Sectorului 1, se numește Cristian Ghinea.  Fost ministru al fondurilor europene în cabinetul Cioloș,  în prezent europarlamentar, Cristian Ghinea se afla în februarie 2017 în conducerea Camerei Deputaților, în calitatea sa de secretar al Biroului Permanent.

Prin urmare deputatul Cristian Ghinea, membru în conducerea Camerei Deputaților la acea vreme,  a fost monitorizat în timp ce participa la o manifestație pașnică, așa cum reiese din cele două note de informare și fotografiile atașate, realizate pe 17 și 18 februarie, de către polițiștii locali infiltrați în grupul de protestatari. Notele integrale le veți găsi la finalul articolului.

În prima notă, autorul menționează de la început că “În jurul orei 19, ne-am deplasat în Piața Victoriei….“. Prin urmare, ne-am deplasat dovedește că au fost cel puțin doi polițiști locali infiltrați într-o manifestație pașnică, la care au participat cel mult 200 de persoane.

În aceeași Notă, datată 18 februarie 2017, autorul semnalează prezența suspectă a 3 persoane de sex bărbătesc, ce au coborât dintr-un autoturism marca Dacia culoare gri, care i-a aprovizionat pe protestatari cu…ceai.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.