Doi cetățeni au făcut o PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Sebastian Ghiță după ce infractorul a amenințat cu bătaia protestatarii pașnici


Doi cetățeni au făcut o PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Sebastian Ghiță după ce infractorul a amenințat cu bătaia protestatarii pașnici

Infractorul scăpat în libertate, Sebastian Ghiță, care aspiră și la fotoliul de europarlamentar, a amenințat ca un derbedeu cetățenii care protestează împotriva abuzurilor PSD-ALDE din justiție. Concret, infractorul care intoxică prin RTV opinia publică a atras atenția că va interveni cu membri din PRU să îi ia la bătaie pe cei care protestează. Sebastian Ghiță are astfel un comportament de pușcăriaș recidivist.

"Dacă le mai prindem pe bandele #rezist cum am văzut astăzi la Ministerul Justiției s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită ca să le dea niște șuturi în fund să îi trimitem acasă. Daca poliția nu intervine o să ne luăm la bătaie cu ei. Cum îi vom prinde distrugând instituții, o să le dăm o mamă de bătaie să plece acasă să ne lase în pace", a fost reacția lui Sebastian Ghiță la protestele cetățenilor prin care susțin lupta magistraților pentru o justiție independentă, necontrolată politic, potrivit Aktual24.

Doi cetățeni nu au rămas nepăsători în privința amenințării infractorului Ghiță și au depus plângere penală împotriva acestuia. Mai mult, după cum veți vedea la finalul articolului, cei doi cetățeni au publicat și modul prin care oricine poate depune plângerea penală împotriva lui Sebastian Ghiță.

"Eu și Raduna Marian am decis să facem o plângere penală. Pentru mine e pentru prima dată în viață când fac așa ceva (Marian mai are una pentru evenimentele din 10 august), însă cred că nu mai e suficient să ne văicărim pe Facebook. Este o plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiță.

Ieri acest infractor a amenințat cu bătaia protestatarii care au fost în fața Ministerului de Justiție și a altor instituții publice. A promis că aduce el oameni de la PRU care îi vor alunga de pe străzi, prin bătaie, pe cei care militează pentru justiție. Noi am protestat (pașnic) la Ministerul de Justiție. Așa cum au făcut-o mii de cetățeni la protestul de acum vreo 10 zile (cel cu marșul). Așadar amenințarea ne vizează direct. Am depus acum câteva minute plângerile penale”, a  anunțat pe Facebook Cătălin Tenița.

„Nu o să cerem nimănui să ne urmeze. Mai ales într-o țară în care amenințările cu violența fizică sunt proferate pe posturi publice de televizune. Nu cerem nimănui să își riște siguranța fizică sau să fie terfelit de posturile de televiziune ale acestui infractor.

Dar dacă totuși cineva simte că postatul pe Facebook e insuficient, dacă cineva crede că aceste amenințări publice trebuie cercetate de justiție, atunci poate face și el o plângere penală, în nume propriu.

1. Aici este modelul. Îl descărcați și îl completați cu datele voastre:
https://docs.google.com/…/1cX_FLvax47JBKQcSSVxx01QjfYezcN2d

2. Aici este proba materială. Filmul. Îl descărcați și îl copiați pe un CD.
https://wetransfer.com/…/95872da4f0d5e5eb2b87295a52b…/afb86d

3. Mergeți și depuneți la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 (Str. Scaune nr. 1-3, sectorul 3, București Tel.: 021.206.62.60; 021.313.98.40;), își încheie Cătălin Teniţă mesajul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.