Domnule preşedinte Klaus Iohannis, opriţi transformarea Spitalului Judeţean Suceava în spital COVID!


Domnule preşedinte Klaus Iohannis, opriţi transformarea Spitalului Judeţean Suceava în spital COVID!

Preşedintele României, Klaus Iohannis, care este şi şeful CSAT, NU ar trebui permită transformarea Spitalului Judeţean Suceava în spital COVID. La jumătatea lunii octombrie a anului trecut, preşedintele Iohannis a fost la Suceava şi a văzut cu ochii lui unul dintre cele mai bine echipate spitale din ţară. La inaugurarea ambulatoriul, cel mai mare ambulatoriu integrat din România, Klaus Iohannis a declarat: „Am întîlnit oameni care realmente cred că pacientul trebuie să fie în centrul atenției în sistemul de sănătate publică din România și m-am bucurat foarte mult. Este un lucru extraordinar dacă tot mai mulți înțeleg acest lucru”.

Şeful CSAT, Klaus Iohannis, NU trebuie să permită transformarea Spitalului Judeţean Suceava în spital COVID, pentru că acesta deserveşte populaţia de 700.000 de locuitori al celui de-al doilea judeţ din ţară ca întindere.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, NU trebuie să permită transformarea Spitalului Judeţean Suceava în spital COVID pentru că acesta are peste 60.000 de internări pe an.

Klaus Iohannis NU trebuie să permită transformarea Spitalului Judeţean Suceava în spital COVID, pentru că acesta este singurul loc din judeţ unde se tratează infarctul miocardic şi atacurile vascular-cerebrale, şi pentru că are cea mai modernă unitate de primire a urgenţelor din regiune, aceasta fiind printre primele trei din ţară.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, NU trebuie să permită transformarea Spitalului Judeţean Suceava în spital COVID, pentru că acestea este centru de excelenţă pentru piciorul diabetic şi are unica secţie de neurochirurgie din judeţ.

Acestea sînt doar cîteva dintre motivele pentru care preşedintele României şi şeful CSAT, Klaus Iohannis, NU trebuie să permită transformarea Spitalului Judeţean Suceava în spital COVID.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.