Două tururi la locale. Firea se zborșește la parlamentarii PSD: "Nu poți să fii și în căruță și în teleguță!"

Gabriela Firea, primărița catastrofală a Capitalei, este disperată că nu va prinde al doilea mandat. Astfel, Firea a susținut o conferință de presă în care a avertizat parlamentarii PSD că nu poate fi admis ca aceștia să nu voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Amintim că în cazul în care moțiunea de cenzură trece, alegerea primarilor în două tururi pică, iar astfel Firea va avea șanse mai mari să obțină al doilea mandat de primar al Capitalei. 

"Nu poți să fii și în căruță și în teleguță. Să fii și parlamentar PSD, dar să votezi și pentru Guvernul Orban austeritate, acest lucru nu poate fi admis. Ar fi o jignire pentru români. (...) Parlamentarii noștri trebuie să își aducă aminte față de cine au făcut un legământ. (...) Fac apel la colegii noștri să pună interesul românilor mai presus decât interesul nostru", a spus Firea. 

Totodată, și Marcel Ciolacu i-a amenințat după CEx pe parlamentarii PSD că vor fi suspendați din partid și nu vor mai putea candida din partea formațiunii politice la alegerile parlamentare din 2020 în cazul în care nu vor vota moțiunea împotriva Guvernului Orban.

CITIȚI ȘI: Ciolacu pune tunurile pe propriii parlamentari, fiind disperat să oprească alegerea primarilor în două tururi: "Vor fi suspendați!"