Dragnea cu fustă! Firea crede că statul paralel a aranjat-o pe Sorina Pintea: NU știm în ce bază s-a făcut arestarea! Se plătesc anumite polițe?

Fie că Dragnea e la pușcărie, fie că e în libertate, așa-zisul ”stat paralel” rămâne una dintre narațiunile predilecte ale PSD-iștilor de ieri și de azi, cu atât mai mult cu cât partidul celor trei trandafiri a fost și este campion la capitolul penali în funcții publice, condamnați, trimiși în judecată, reținuți ș.a.m.d..

Asta o demonstrează cu prisosință primărița PSD-istă Gabriela Firea, care găsește de cuviință să sară în apărarea colegei sale de partid, Sorina Pintea, recent reținută, cu flagrant, pentru încasare de mită, insinuând că arestarea pesedistei ar fi o răzbunare politică și că procurorii DNA ar face jocuri subterane – pușcăriașul Liviu Dragnea spunea cumva altceva?!

”Oricine își poate pune o întrebare, nu știm în ce bază s-a făcut această arestare. Oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe (...) La nivel uman îmi pare rău de oricine se alfă într-o astfel de situație, fie că este coleg cu mine sau nu”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3, postul păpușat de fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun.