Dragnea, delir total: Dăncilă e-n pericol să fie sedusă de Iohannis! Șeful PSD speră însă că premierul are „educație și caracter” și nu îl va trăda


Dragnea, delir total: Dăncilă e-n pericol să fie sedusă de Iohannis! Șeful PSD speră însă că premierul are „educație și caracter” și nu îl va trăda

Întrebat cine se află în spatele a ceea ce s-a întâmplat cu Guvernele Grindeanu, Tudose şi inclusiv în ceea ce se întâmplă cu premierul Dăncilă, cu care acum e-n relații cam reci, femeia de paie de la Palatul Victoria refuzând brusc să mai asculte orbește de ordinele șefului, Liviu Dragnea a răspuns la România Tv: „Iohannis. Nu face singur, are instrumente şi instituţii pe care le foloseşte, oameni pe care îi foloseşte”.

„Reteţa e simplă. Prima dată le spune că sunt mai mari decât erau în realitate şi că pot să fie şi mai mari. Le promite viitor şi stabilitate. Al doilea lucru, le spune că trebuie să se rupă de partid, că trebuie să lucreze cu el, cu Cotroceniul, cu serviciile, cu instituţiile de forţă. În al treilea rând, le spune că România a pierdut foarte mult, că au venit ei de-abia acum în funcţiile respective. Şi încet, încet mai strânge pe lângă ei diverşi indivizi foarte bine pregătiţi, foarte şcoliţi şi foarte perfizi, care alimentează în fiecare zi aceste lucruri. Apar, nu erau înainte acolo. Dintr-o dată apar nişte prieteni pe care nu i-au avut niciodată, cu care nu au lucrat niciodată care nu i-au ajutat niciodată şi începe să le sucească mintea. Aşa s-a întâmplat şi cu unii parlamentari”, a precizat Dragnea, preluat de news.ro.

Deși răceala intre ei e evidentă, pe scena „summitului” de la Galați, cei doi ignorându-se, Dragnea încă mai speră ca premierul Viorica Dăncilă să reziste „presiunilor”.

„O cunosc totuşi pe Viorica Dăncilă de foarte mulţi ani şi cred şi sper că îşi păstrează acelaşi caracter pe care îl ştiu eu de foarte mult. Nu cred că e cazul. Dar pericolul şi riscurile sunt aceleaşi. Adică stă în continuare într-un mediu foarte periculos. Nu e uşor să rezişti. Doar două lucruri te pot ajuta să rezişti: educaţia şi caracterul”, a spus șeful PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.