Dragnea, luat peste picior de un avocat liberal: "Dacă Irinuca ta e bogată şi nu are nevoie de alocație, asta nu înseamnă că e demagogie să investeşti în copii"

Președintele Comisiei Juridice din cadrul PNL București, Cristian Băcanu, face noi declarații, printr-o postare pe Facebook, în legătură cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Băcanu este revoltat de următoarea afirmație a teleormăneanului: „creșterea alocațiilor copiilor este un amendament demagogic!”

„Bine Dragnea, dar dacă Irinuca ta e bogată şi nu are nevoie de alocație, asta nu înseamnă că e demagogie să investeşti ín copii! Ți-aş zice eu să-ți fie ruşine, dar n-ai aşa ceva. Cum să vrei să măreşti alocațiile când tu ai furat de la copiii nevoiaşi din Teleorman şi eşti şi condamnat pentru asta?”, scrie Băcanu.

În partea a doua a postării, Băcanu semnalează faptul că Dragnea a schimbat avocatul României la CEDO pentru a scăpa de condamnare.

„Şi să nu crezi cā nu ştim că ai schimbat avocatul României la CEDO ca să te ajute să scapi de condamnarea din dosarul referendumului. Da, ŞTIM, ai şi tu dosar la CEDO şi vrei ca apărătorul României să inchidă ochii", încheie Cristian Băcanu.